Wat kunt u van ons verwachten?

Een vliegende start

Na het afsluiten van uw abonnement richten we SmartTrackers zo voor u in dat u direct aan de slag kunt. Ook assisteren we u graag bij het importeren van data en overzetten van uw bestaande dossiers. Vraag gratis demo aan

Volop inhoudelijke ondersteuning

Heeft u vragen tijdens een certificeringstraject? Worstelt u met het verzamelen van de juiste informatie? Of weet u niet goed waar u moet beginnen? Geen probleem: SmartTrackers zorgt altijd dat u verder kunt. Bel of mail ons en we helpen u graag op weg!

Onbeperkte in-app support

Volledige toegang tot onze uitgebreide helpfunctionaliteit, waarbij uw vragen worden beantwoord door één contactpersoon.

Goede trainingen

Om u te helpen SmartTrackers zo efficiënt mogelijk te benutten, bieden we regelmatig trainingen en webinars aan. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en met alle ruimte voor uw persoonlijke vragen.

Geen verborgen kosten

Updates en releases zijn volledig bij de prijs inbegrepen, ongeacht welk abonnement u afsluit. Alle verbeteringen die we tijdens de looptijd van uw abonnement in het systeem aanbrengen, krijgt u er gratis bij.