Onze visie

Zonder krachtig stuursysteem blijft duurzaam ondernemen wishful thinking

Als u niet weet waar u staat, weet u nooit of genomen maatregelen doelmatig zijn. Om dat inzicht te verkrijgen, is krachtige software nodig. Die een duidelijk raamwerk biedt, uw organisatie intern activeert en u in staat stelt om inhoudelijk advieswerk veel efficiënter in te kopen.

Doe wat logisch is, niet wat in de mode is

SmartTrackers staat voor een frisse, nuchtere en realistische kijk op energieverbruik en CO2. Wars van hypes, drogredeneringen en utopische aannames. We vinden dat beslissingen op het gebied van CO2 altijd moeten worden genomen op basis van energetische waarheden. En kijken heel pragmatisch naar de uitdagingen waar Nederland voor staat. (Die volgens ons prima te tackelen zijn, mits we écht durven kiezen.)

Niet zelf doen als goede software het veel beter kan

SmartTrackers is ooit ontstaan omdat we het leven van ondernemers makkelijker wilden maken. En dat is altijd onze drijfveer gebleven. Processen die we kúnnen automatiseren, zúllen we automatiseren. Sinds 2010 zijn we dagelijks bezig om onze applicaties completer, sneller en gebruiksvriendelijker te maken. Al onze inspanningen – en alle ontwikkelde features – zijn volledig gericht op dat ene doel.