Inspiratie

grafiek

Webinar | In een handomdraai elk gewenst rapport

Wilt u veel tijd besparen met onze geautomatiseerde rapporttemplates? Snel grafieken op maat samenstellen? En beter gebruik leren maken van handige filterfuncties? Volg dan ons gratis webinar ‘Grafieken en rapporten in SmartTrackers Measurements’.
Read More
social return tool

NIEUW: Social Return Tool

Wist u dat SmartTrackers een nieuwe tool heeft om te voldoen aan uw SROI-verplichting? Deze produceert in een oogwenk de juiste rekenkundige onderbouwing en biedt u hierdoor meer houvast en overzicht. Vraag een demo aan voor de mogelijkheden! 
Read More
papierwerk

Webinar | Slimmer certificeren voor de CO2-Prestatieladder

Wat doet u liever? Zelf het wiel uitvinden, op basis van de instructies en definities uit een 100 pagina’s tellend handboek? Óf een intelligente tool gebruiken, die u helder en overzichtelijk door het hele certificeringsproces leidt? Voor de laatste optie: volg ons webinar!
Read More
hand op muis naast toetsenbord

Auditen op afstand: het nieuwe normaal?

Gaat COVID-19 onze kijk op thuiswerken voorgoed veranderen? En daarmee ook onze omgang met remote auditing? Veiligheidskundige en lead auditor Sjoerd van der Stroom pleit voor meer maatwerk en een frisse, nuchtere benadering. “Persoonlijk contact en een blik achter de schermen bieden zeker meerwaarde, maar niet altijd en in élke situatie.”
Read More
logo europese unie

Webinar | Wat is beter voor uw organisatie: de CO2-Prestatieladder of de EED?

Is uw organisatie auditplichtig voor de EED? Dan weet u vast dat u hiervoor vrijstelling kunt krijgen als u zich certificeert voor de CO2-Prestatieladder. Maar wanneer is dit een goede keuze? En wat zijn de voor- en nadelen van beide normen? Op 19 november 2020 legt Leo Smit het glashelder uit in een gratis webinar.
Read More
estafette

CO2-reductie in de keten? Stel de juiste vragen!

Waar ik dacht dat de Nederlandse ambitie van 49% minder CO2 in 2030 toch al vrij stevig was, aangezien onze uitstoot sinds 1990 zo goed als gelijk is gebleven, toept Europa er nu overheen met een nieuwe doelstelling van 55%. 
Read More
1 2 3 7