Blog en nieuws

Visma op vijfde plaats Computable 100 in categorie duurzaamheid

SmartTrackers’ moederbedrijf Visma is met plaats 36 dit jaar de snelste stijger in de Computable 100; de jaarlijkse ranglijst van populairste ICT-bedrijven. In de categorieën cloudsoftware en duurzaamheid behaalt de Europese softwareleverancier zelfs de plaatsen twee en vijf.
Read More

Climate policy focuses too much on numbers

Europe’s focus on CO₂ footprints in its climate policy underestimates the urgency of our climate crisis.
Read More

Verpakkingssector trapt af met ambitieus programma om uitstoot van de bedrijfstak te verlagen

Brancheorganisatie Kartoflex is van start gegaan met een ambitieus programma om de CO₂-uitstoot 30% verlaagd te hebben in 2030. Kartoflex vertegenwoordigt een significant deel van de sector met bedrijven in onder meer drankverpakkingen, papierverwerking en kartonnage.
Read More

Verpakkingsindustrie verduurzaamt en kiest voor SmartTrackers

Brancheorganisatie Kartoflex heeft een duidelijke ambitie neergelegd voor de verpakkingsindustrie: In 2030 moet de CO2-uitstoot met 30% zijn verminderd, zo is te lezen in de bestuursverklaring. De brancheorganisatie ziet verduurzaming niet alleen als een uitdaging, maar ook als een kans om te innoveren en investeringen snel terug te verdienen, zeker gezien de stijgende kosten van...
Read More

Betere projectsturing door nieuwe cockpit in SmartTrackers Assessments

SmartTrackers Assessments, waarmee organisaties zich overzichtelijk certificeren voor normen en standaarden, heeft een nieuw dashboard. De vernieuwde cockpit geeft gebruikers nog beter overzicht over de status van lopende Assessments en openstaande acties.
Read More

Bedrijven delen praktijkervaringen in whitepaper en webinar

Sla een krant open of kijk op je nieuws-app en het gaat steeds vaker over de uitdaging om de opwarming van het klimaat te beperken. We weten dat we daarvoor onze CO 2 -uitstoot moeten verminderen. En toch…
Read More
1 2 3 10