Blog en nieuws

Betere projectsturing door nieuwe cockpit in SmartTrackers Assessments

SmartTrackers Assessments, waarmee organisaties zich overzichtelijk certificeren voor normen en standaarden, heeft een nieuw dashboard. De vernieuwde cockpit geeft gebruikers nog beter overzicht over de status van lopende Assessments en openstaande acties.
Read More

Bedrijven delen praktijkervaringen in whitepaper en webinar

Sla een krant open of kijk op je nieuws-app en het gaat steeds vaker over de uitdaging om de opwarming van het klimaat te beperken. We weten dat we daarvoor onze CO 2 -uitstoot moeten verminderen. En toch…
Read More

SmartTrackers installeert internationale adviesraad

SmartTrackers heeft een vijftal complementaire deskundigen geïnstalleerd in haar nieuwe adviesraad.
Read More
trekker

Stikstofcrisis: Welke lessen kunnen we trekken voor de CO₂-problematiek?

De stikstofcrisis houdt het land behoorlijk in haar greep. In de huidige plannen wordt van met name boeren verlangd om in korte tijd te stoppen, af te schalen of te veranderen. De boeren voelen zich voor het blok gezet en te weinig gekend in de planvorming.
Read More
Leo Smit en Mariska Roersen presenteren de nieuwe samenwerking van SmartTrackers en Visma

SmartTrackers sluit zich aan bij Visma

SmartTrackers heeft zich aangesloten bij Visma: Eén van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software met het doel om morgen beter te maken dan vandaag. Visma is bekend van onder meer Visionplanner, AccountView en als sponsor van de Jumbo-Visma wieler- en schaatsteams.
Read More

SmartTrackers zet eigen vernieuwende software in en behaalt ISO 27001 certificaat

SmartTrackers, een softwarebedrijf dat werkprocessen voor certificeringen ondersteunt,heeft nu zelf haar ISO 27001 certificaat behaald. “Wij leveren een kwalitatief hoogstaand softwareplatform en gaan professioneel metdataveiligheid om. Dit certificaat bekrachtigt dat”, aldus Leo Smit, directeur en oprichter vanSmartTrackers. SmartTrackers is dan ook partner van NEN.
Read More
1 2 3 10