Inspiratie

webinar

Webinar: pragmatisch sturen op CO2-reductie met concrete en goed onderbouwde scenario’s

Uw organisatie heeft haar doel bepaald, u weet wat uw stip aan de horizon is, maar welke maatregelen leiden nu het snelst tot succes? En welke scenario’s zijn allemaal mogelijk?
Read More
Aannemersfederatie Nederland

SmartTrackers start samenwerking met Aannemersfederatie Nederland

De Aannemersfederatie Nederland (AFNL) is een landelijke koepel van brancheorganisaties in bouw en infra. De AFNL vindt het belangrijk dat de sector actief stuurt op duurzaamheid en maatschappelijke thema’s. Daarom is zij een samenwerking gestart met SmartTrackers.
Read More
co2 reductie stop de chicken game

49% CO2-reductie kán, maar… stop de chicken game

Eerst het goede nieuws: 49% CO2-reductie in 2030 is makkelijk te halen. Of het nu gaat om de vier zitplaatsen in onze auto die we zelden gebruiken, fabrieksinstallaties die onnodig aan blijven staan of simpelweg overconsumptie, de mens is gemiddeld genomen een enorme verspiller, zolang de beschikbaarheid van energie gegarandeerd lijkt.
Read More
partner nen

SmartTrackers start samenwerking met NEN

Per 1 oktober 2021 is SmartTrackers officieel partner van het Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut, beter bekend als NEN. Doel van deze samenwerking is om de normen die NEN beheert, op een laagdrempelige manier toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. 
Read More
energiebesparing

Nieuwe functionaliteit in SmartTrackers Measurements: bereken eenvoudige terugverdientijd

SmartTrackers Measurements heeft een nieuwe functionaliteit: u kunt nu bij maatregelen op basis van een opgegeven investering de eenvoudige terugverdientijd bepalen.
Read More
club van 49 co2-reductie in de keten

Club van 49 ontwikkelt vragenlijst voor CO2-reductie in de keten

Elk bedrijf dat serieus aan de slag wil met CO2-reductie, kijkt natuurlijk niet alleen naar zijn eigen uitstoot, maar gaat ook in gesprek met leveranciers. Om deze dialoog handen en voeten te geven, heeft de Club van 49 de vragenlijst ‘Samen CO2 reduceren’ ontwikkeld.
Read More
1 2 3 9